• انتشار: 1400/06/30 - 11:09
  • تعداد بازدید: 647
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

ماحصل دومین جلسه کمیته اجرایی تفاهم نامه سه جانبه: تعیین اولویت های کاری و برنامه های مشترک

دومین جلسه کمیته اجرایی تفاهم نامه سه جانبه فیمابین کمیته ملی پارالمپیک، معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، با حضور اعضا، در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، پس از امضای تفاهم نامه سه جانبه توسط آقای خسروی­وفا، رییس محترم کمیته ملی پارالمپیک، آقای دکتر حمیدی، معاون محترم تربیت­بدنی وزارت آموزش و پرورش و آقای دکتر حسینی، معاون محترم وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در تاریخ هفتم تیرماه سالجاری، کمیته اجرایی با حضور اعضا شکل گرفت و در جلسه اول ضمن بررسی و تصویب آیین نامه داخلی کمیته اجرایی، حسن­ زاده، نماینده کمیته ملی پارالمپیک به عنوان رییس کمیته اجرایی و علی حجابی، یکی از نمایندگان سازمان آموزش و پرورش استثنایی به عنوان دبیر کمیته اجرایی انتخاب شدند. جلسه دوم که به بعد از مسابقات پارالمپیک 2020 توکیو و بازگشت کاروان اعزامی به آن موکول شده بود، روز سه شنبه 23/6/1400 در محل کمیته ملی پارالمپیک برگزار گردید. دستور این جلسه بررسی ظرفیت های مختلف طرفین تفاهم نامه، معرفی برنامه های در دست اجرا و اولویت بندی برنامه ها برای برنامه ریزی، پیگیری و اجرا در سال 1400 بود.

در ابتدای این جلسه، دبیر کمیته ضمن تبریک موفقیت­های کسب­شده توسط کاروان ورزشی اعزامی به پارالمپیک با عنوان سردار سلیمانی که در مسابقات پارالمپیک توکیو خوش درخشیده و موجبات شادی و نشاط در جامعه را ایجاد نمودند، گفت: علیرغم اینکه مسیر ورزش قهرمانی در کشور ما از الگویی علمی و ساختارمند پیروی نمی کند و برنامه­ های منسجم و درخور توجهی درخصوص کشف استعدادهای ناب که جای جای کشور ما را در بر گرفته است، وجود ندارد، موفقیت های این چنینی کسب می گردد و چه بسا با برنامه ریزی های دقیق تر و علمی تر در این حوزه و مشارکت همه جانبه تمامی نهادهای مرتبط می توان به موفقیت های چندبرابری نایل گردید. ایشان افزود: برنامه های حوزه استعدادیابی و جایگزین پروری در ورزش، جزو برنامه های دیربازده بوده و می بایست صبر و بردباری لازم در مسئولین در به بار نشستن ثمرات آن ها با اطلاع رسانی و اقناع سازی تقویت گردد. مدیر پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: لازم است در این کمیته با نگاه موشکافانه و دقیق، چند اولویت اساسی تعیین و اجرای آن ها در دستور کار قرار گیرد. در ادامه آقای هادیزاده، نماینده فدراسیون ورزش های نابینایان و کم بینایان، آقای گلشنی، نماینده فدراسیون ورزش های معلولین و جانبازان، آقای یزدی، نماینده معاونت تربیت بدنی و فدراسیون دانش آموزی، آقای توکل، یکی از نمایندگان سازمان آموزش و پرورش استثنایی و آقای حسن زاده، نماینده کمیته ملی پارالمپیک در خصوص نحوه تعیین اولویت ها و اجرای برنامه ها پیشنهاداتی را ارائه نمودند. اعضا بر برگزاری منظم جلسات، پیگیری مصوّبات تا اجرایی شدن آن ها، دعوت از متخصصین هر حوزه برای کمک به تصمیم گیری های دقیق و جلوگیری از اتلاف منابع، پرهیز از شتابزدگی و لزوم فعال شدن انجمن معلولین فدراسیون ورزش های دانش آموزی تاکید نمودند.

اولویت های طرح شده در این جلسه که مورد توافق اعضا قرار گرفت تا ضمن پیگیری از طرف کمیته برای تمهید مقدمات اجرا، در جلسات بعدی مورد مداقّه بیشتر قرار گیرد، شامل موارد زیر بود.

1- برگزاری دوره های آموزشی ویژه مربیان تربیت بدنی شاغل در مدارس پذیرا( مدارس عادی دارای دانش آموز استثنایی)

2- افزودن حداقل یک رشته ویژه معلولین به کانون­های منتخب ورزشی تحت پوشش آموزش و پرورش عادی

3-  استفاده از ظرفیت دوره های مربیگری تطبیقی برای پیشبرد سریع تر اهداف آموزشی

3- تولید فیلم­های آموزش رشته های ورزشی معلولین و ارائه به خانواده ها، معلمان و دانش آموزان

4- برگزاری دوره های آموزش مربیگری رشته های خاص معلولین ویژه مربیان و دبیران تربیت بدنی مدارس استثنایی

5- تقویت نهضت داوطلبی در دانش آموزان استثنایی با اجرای برنامه تربیت مربی یار، داور یار و...

اعلام اسامی رشته های ورزشی مدنظر فدراسیون های معلولان و جانبازان و نابینایان و کم بینایان برای فعالیت در کانون های ورزشی و مکاتبه با معاونت تربیت بدنی برای افزودن این عناوین در کانون های مجاز از مصوّبات این جلسه بود.            

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار معاونت تشخیص
  • کد خبر : 5124
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید