• انتشار: 1400/09/18 - 08:04
  • تعداد بازدید: 425
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر حسینی در نشست گرامیداشت روز جهانی معلولین در استان خوزستان خبر داد؛

ارائه خدمات حمایتی به بیش از ۴۲ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی صبح چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی معلولین در شهرستان اهواز گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکنون به بیش از ۴۲ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه کمک هزینه خدمات حمایتی در ۱۹ آیتم و به مبلغ بیش از ۲۰ میلیارد تومان پرداخت کرده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، صبح چهارشنبه سیدجواد حسینی در گردهمایی روز جهانی معلولین که در شهر اهواز برگزار شد، گفت: جمعیت معلولان در جهان، در حدود یک میلیارد نفر است که ۸۰درصد این جمعیت، مربوط به کشورهای درحال توسعه می باشد.
وی افزود: در دنیا بیش از ۱۰۰میلیون کودک دچار نوعی معلولیت هستند و در حدود ۸میلیون نفر از جمعیت ایران نیز دارای نوعی معلولیت هستند.
حسینی تصریح کرد: نام گذاری ۱۲ آذر به عنوان روز جهانی معلولین و هفته ای به نام معلولین برای تغییر نگرش جامعه نسبت به معلولین است.
وی با بیان اینکه نباید از کلمه مناسب سازی برای معلولین استفاده کنیم بلکه باید از دسترسی پذیری استفاده کرد گفت: باید جامعه را برای معلولین دسترس پذیر و دوستدار انسان کنیم  و این جامعه، جامعه ای عادلانه، در دسترس، فراگیر، بدون خطر، بدون مانع و عاری از هرگونه آسیب و پاک  است و یکی از مشخصه های جدی جامعه دوستدار انسان جامعه دوستدار کتاب، کودک و معلول است.
معاون وزیر  با بیان اینکه آخرین مدل توسعه در  جوامع ، توسعه انسان مبنا است گفت: موتور و محرک اصلی توسعه انسان ها هستند، انسان ها منابعی  هستند که باید تبدیل به سرمایه انسانی شوند و این رسالت مهم بر دوش آموزش و پرورش است.
وی افزود: جامعه ای می‌تواند سرعت توسعه را به حد مطلوب برساند که همه انسان ها را به سرمایه انسانی تبدیل کند و در واقع توسعه فراگیر زمانی رخ می‌دهد که همه انسان ها بویژه معلولین در آن جامعه دخیل باشند.
حسینی با بیان اینکه معلولین بخشی از جامعه انسانی هستند گفت: دانش آموزان با نیازهای ویژه دانش آموزانی هستند که در برخی زمینه ها به عنوان برگزیده و پیشرو هستند و آموزش و پرورش استثنایی برای تبدیل این منابع انسانی به سرمایه انسانی و عدالت ترجیحی به وجود آمده است.
معاون وزیر با بیان اینکه در هفته معلولین باید برای این نکته متمرکز شویم که معلولیت یک مفهوم اجتماعی یادگیرنده است نه مفهوم ذاتی اظهار کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی به صورت ویژه کار تعلیم تربیت ۱۵۰ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه را در ۱۷۰۰ مدرسه خاص و ۲۱ هزار مدرسه پذیرا بر عهده دارد و از زمان تاسیس در سال ۷۰ تاکنون  ۱۸ برابر پوشش تحصیلی  در ۷ گروه افزایش یافته است.
معاون وزیر توان بخشی به دانش آموزان استثنایی در کنار تعلیم و تربیت را از ضروریات دانست و گفت: ۷۰۰ نیروی توان بخش، خدمات توان بخشی درون مدرسه ای به دانش آموزان استثنایی ارائه می نمایند و در سال جاری ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیز برای خدمات توان بخشی بر‌ون مدرسه ای در نظر گرفته شده است
وی افزود: در قالب طرح خدمات حمایتی و در ۱۹ قلم، کمک هزینه خدمات درمانی با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد تومان تاکنون به بیش از ۴۲ هزار دانش آموزاستثنایی پرداخت شده است.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار معاونت تشخیص
  • کد خبر : 5515
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید